PostHeaderIcon Gara Rufa фин пилинг


Какво се случва когато потопите ходилата си във водата?
Нестандартните козметици внимателно почистват порите, премахват мъртвите и вроговени кожни клетки и извършват масаж на краката, който подобрява кръвообращението. Лекият и безопасен масаж и пилинг на краката се извършва от малките беззъби рибки. Терапията се прилага и за лечение на псориазис и всякакви други кожни заболявания.
Рибките започват да се хранят с най-горния мъртъв или болен слой епидермис, но никога с живи клетки. По време на процедурата те отделят специален ензим Dithranol и така засегнатите участъци регенерират изключително бързо. Dithranol е Hydroxyanthrone, който се използва в медицината за направата на кремове, лосиони и др., за възстановяване и подмладяване на кожата.

Спа терапия с риба Доктор


Процедурата е изключително приятна и успокояваща – ти се отпускаш, а малките специалисти леко пощипват кожата ти, стимулирайки различни точки от тялото. Усещането може да се сравни с леко гъделичкане. Екзотичната процедура има релаксиращ ефект. Garra Rufa нямат зъби, те не хапят, а нежно гъделичкат, премахвайки мъртвите кожни клетки.
Резултатът е мека,еластична и гладка кожа. Освен това малките доктори подобряват кръвообръщението и стимулират акупунктурните точки, като по този начин въздействат на нервната система, за да се отпуснеш и релаксираш. Умората и стреса мигновено изчезват.

Аквариумите се филтрират с помощта на филтрираща система и се стерилизират с UVС светлина, която не позволява развитието на никакви бактерии и микроби.

Comments are closed.

Search